A legutobbi harom forduloban het pontot szereztek. Racionalisabb jatekra van szukseg a gyozelemhez. Harom pontra a feljutastol: igy gratulaltak a gyoriek – kep – NB2.hu Harom pontra a feljutastol: igy gratulaltak a gyoriek – kep A szombati meccsen megserult Jova Levente, a haloor szereplese kerdeses a Soroksar elleni rangadon.

A hatodik helyen allo akademistak a Cegled elleni idegenbeli gyozelem utan ketszer kikaptak, de azota veretlenek. Az elso felideji jatekkal sem voltam elegedett, de a masodik felidoben is elojottek azok a hibak, amiken meg javitanunk kell. GYIRMOT FC GYOR–KAZINCBARCIKAI BSC (Gyirmot, 18.00) A negyedik fogadja a harmadikat, a helyezesi szamok alapjan ez a fordulo rangadoja. Vendegkent a Gyirmottol, majd a Kisvardatol kikapott, utana a Csakvart es a Bekescsabat legyozte.

Nem eleg, hogy mindenki gyenge napot fogott ki, meg szerencsenk sem volt” – jelentette ki Lucsanszky Tamas, a nyirsegiek trenere. Ugyanakkor, a tavasz vegen is beszamolva, a legutobbi hat idegenbeli merkozese 540 perce alatt egy golt szerzett, otszor kikapott, egy dontetlent jatszott. A Loki kivetelevel mindegyik elvonalbeli tovabbjutott.

Palyavalasztokent negy meccsen het pont a merleg, ez megegyezik az idegenbelivel. Egygolos vereseget szenvedett Nagyszombaton a Gyirmot – NB2.hu YKeszul a szezonra az elvonalbol kiesett csapat. A jatekoskeret meg valtozhat, tobb labdarugoval targyal a soproni klub vezetese es varhatoan a Haladastol iden is erkeznek tehetseges, fiatal jatekosok.

BEKESCSABA 1912 ELORE–BFC SIOFOK (Bekescsaba, 18.00) A bekescsabai lift most eppen a pinceben jar, a lila-feherek a legutobi ket bajnoki merkozesuket elveszitettek. A 60. percben Vass Patrik futott el a szelen, majd adott pontos labdat Takacsnak, aki kilotte a rovid alsot (2-0). Epitok–Bekescsaba 0-6 Magyar Kupa, 6. fordulo, szeptember 21. szerda Monor–Szolnok 1-7 43. sz.

A Merkantil Bank NB II. 28. fordulojaban a tavaszi szezon legeredmenyesebb csapata, a zsinorban nyolc gyozelmet arato Soroksar fogadja azt a Balmazujvarost, amely a mult heten emberhatranyban gyozte le a feljutasra is eselyes Kisvardat. DOROGI FC–MTK BUDAPEST (Dorog, 16.00) A banyaszfutball egykori fellegvaranak csapata a 17. helyen all, mindossze egyszer gyozott az elso nyolc forduloban.

Percnyi jatek utan szerzett vezetest: Lencse guritott jobbrol kozepre, az erkezo Kanta loveset meg haritani tudta Tulipan, de Torghelle a kipattanot a kapuba helyezte (1-0). Hosszabb ido utan tert vissza szulovarosaba a rutinos tamado kozeppalyas, Ivancsics Gellert.

Mate Janos fel evre erkezett kolcsonbe az NB I-es Gyirmot csapatatol – jelentette a Balmazujvaros honlapja. – Hajdusagi, puspokladanyi srackent orulok, hogy “hazaterhetek” – mondta Mate Janos. – Fontos szempont volt szamomra az atigazolasnal, hogy Balmazujvaroson nagyon jo a csapategyseg, illetve olyan ambiciozus edzo van, akirol meggyozodesem, hogy hamarosan az elso osztalyban tevekenykedik majd. – Eddig is jo tamadoink voltak, de Janko erkeztevel a tamadasaink repertoarja es goljaink szama biztosan noni fog – fogalmazott Feczko Tamas vezetoedzo. – Nagyon orulok, hogy csatlakozott hozzank, 1xbet mobile mert szemelyeben ertekes emberrol es kituno labdarugorol beszelunk. Magyar Kupa, 6. fordulo, szeptember 21. szerda Monor–Szolnok 1-7 43. sz.

FC Tatran Presov–Cigand SE, Eperjes 2017. januar 21., 12:30: Partizan Bardejov–Cigand SE, Bartfa 2017. januar 24., 11:00: Nyirbator FC–Cigand SE, Nyirbator 2017. januar 24., 13:00: Cigand SE–FC Olimpia Satu Mare, Nyirbator 2017. januar 28., 12:00: Mezokovesd Zsory FC–Cigand SE, Mezokovesd 2017. februar 1., 17:00: Cigand SE–FC VSS Kosice, Nyirbator 2017. februar 4., 11:00: Cigand SE – FK Haniska, Nyirbator 2017. februar 8., 17:00: FK Spisska Nova Ves–Cigand SE, Iglo 2017. februar 11., 11:00: Cigand SE–FC Lokomotiva Kosice, Cigand Vendegkent mar ketszer nyert. Rangadot sikerult nyerniuk a tavasszal eddig nyeretlen bekescsabaiaknak, igy ertheto, hogy elogedetten nyilatkozott a lila-feher klub honlapjanak Boer Gabor, az Elore nemreg kinevezett vezetoedzoje: “Szeretnek gratulalni a sracoknak, hiszen a mai napon oriasit kuzdottek es vegre sikerult betalalnunk a kapuba is, amelyen nagyon sokat dolgoztunk.

A talalkozo elejen nagyon kitamadtunk, ellenfelunk pedig konyortelenul kihasznalta a kozeppalyan torteno labdaveszteseket. A csapattol tavozott Halasi Peter, Baracskai Roland, Grabant Bence, Grabant Peter, Racz Barnabas, Toth Martin, Maraczi Jozsef, Pados Patrik es Tihanyi Oliver, Peto Benjamint pedig kolcsonadja a klub.

NYIREGYHAZA SPARTACUS–SOPRONI VSE (Nyiregyhaza, 18.00) A bajnoki szezonban fantasztikus rajtot vett Nyiregyhaza az elmult hetekben megtorpant, a legutobbi ot forduloban nyeretlen maradt. Jovore ket olyan jatekos is az SVSE gardajat erositi, aki mar szerepelt a Vasutnal: a tamado Eszlatyi Istvan es a szinten csatarkent jatszo Horvath Peter reszese volt a 2014/15-os szezonban 5. helyen vegzo csapat sikereinek. Az rendben van, hogy harom gollal kikaptunk, de szegyenkezni valonk nincsen.

Mindenkeppen orulok, hogy valamit sikerult visszaadni abbol a bizalombol, ami felenk aradt – hiszen szurkoloink mar a mult heten is nagyon biztak bennunk, valamint vezetoink is minden lehetseges feltetelt biztositottak szamunkra, ami a sikerhez kell. Idegenben Mosonmagyarovaron es Zalaegerszegen kikapott, Csakvaron dontetlent jatszott az eddigi fordulokban. Ket csapat lepett palyara a ket felidoben.

A Zalaegerszeg nagyon rosszul kezdte a szezont, sokaig a kiesohelyek egyiken allt, am augusztusban szinte megtaltosodott. Az elso felkeszulesi merkozeset Ullon jatszotta az elso osztalybol most kiesett MTK csapata, ellenfeluk a nyartol Klausz Laszlo altal trenirozott Cegledi VSE volt.

Epitok–Bekescsaba 0-6 Nagykata–SZTK-Erima 1-2 (0-0) Berkenye–Jaszbereny 2-3 (2-3) Kondoros–Kaposvar 0-2 (0-4) Kormend–Szajol 3-2 (0-1) Sarretudvari–Dunaujvaros 0-2 (0-2) Nagykanizsa–Celldomolk 1-1 (0-0) tizenegyesekkel: 3-4 Sellye–Szentlorinc 2-5 (0-3) Balatonfuredi FC – Duna Aszfalt VSE 0-3 (0-2) Kecskemet–Babocsa 7-0 (5-0) Veszprem–Kozarmisleny 0-3 (0-0) Komlo–Csakvar 1-2 (0-1) Petervasara–Soroksar 1-6 (0-4) Inter CDF–Mosonmagyarovar 1-2 (0-2) ESMTK–Vac 1-3 (1-0) Balatonlelle–Budaors 0-2 (0-2) Tevel–ZTE 0-9 (0-2) Kazincbarcika–Sopron 1-2 (0-2) Siklos–SZEOL 2-3 (1-2) Baktaloranthaza–Cigand 4-4 (2-1) tizenegyesekkel: 5-4 Csepel–Cegled 0-1 (0-1) Hodmezovasarhely–Kisvarda 2-0 (1-0) Vertessomloi KSK-Tata–Puskas Akademia 0-5 (0-2) Heviz–Szeged 2011 0-1 (0-0) Taksony–Erd 0-6 (0-3) Bacsalmas–Diosd 3-1 (2-0) Mor–FC Dabas 3-2 (1-0) Balassagyarmat–Hajduboszormeny 2-1 (0-1) Dabas-Gyon–Komarom 0-3 (0-1) Gyula–Tiszaujvaros 1-1 (0-0) tizenegyesekkel: 6-5 Tiszasziget SE–Szaszvari SE 4-1 (2-0) Mehkerek–Putnok 0-2 (0-2) Koronco–Bonyhad 3-0 (1-0) Mako–Sarvar 2-2 (1-1) tizenegyesekkel: 4-2 Torokszentmiklos–FC Hatvan 0-1 (0-0) Berettyoujfalu–STC Salgotarjan 0-4 (0-2) Szentantalfa–Kiraly SZE Tura–Nyirbator 2-1 (0-0) Andrashida–Balmazujvaros 0-3 (0-1) Ivancsa–Nyiregyhaza 0-3 (0-2) Tallya–III. keruleti TVE 4-0 (0-0) Menfocsanak–Ajka Mad–Edeleny 5-0 (1-0) Marcali–Penzugyor 3-3 (1-1) tizenegyesekkel: 4-3 Cered–Csorna 2-5 (2-3) Varpalota–Bicske 1-6 (1-3) Balkany–Budafoki MTE 1-2 (1-1) Olajmunkas SE – Dunaharaszti MTK 0-1 (0-1) Nyul–RKSK 2-4 REAC–Siofok 2-0 Tatabanya–Dorog 0-3 NB1.hu Merkantil Bank Liga NB II 2017/18 – tabella Eszlatyi Istvan, Horvath Peter es Ivancsics Gellert is a huseg varosaban folytatja palyafutasat – adta hirul a klub hivatalos honlapja. Sorozatban negy merkozest nyert, mejd legutobb, otthon a Vac ellen, ismet „csak” 0-0-t jatszott.

A tavasszal meg az OTP Bank Ligaban szerepelt Gyirmot a gyengebb kezdes utan a legutobbi negy forduloban tiz pontot szerzett, szemben az elso negyben gyujtott neggyel. A Merkantil Bank Liga NB II 18. helyen telelo Cigand SE kilenc felkeszulesi merkozessel hangol a tavaszi szezonra. 2017. januar 18., 13:00: 1. Az MTK 29.

A nyolcadik helyen all. Ugyan az elso harom fordulot hibatlanul teljesitette a Nyiregyhaza, szombaton a Dorog otthonaban 3-0-s vereseget szenvedett a Szpari. Vass Patrik lett az MTK Budapest – Credobus Mosonmagyarovar Meccs Embere.

Az MTK kiemelkedik a mezonybol, egyetlen, bekescsabai botlastol eltekintve minden eddigi merkozeset megnyerte, az eddigi negy idegenbeli merkozesen mindossze ket golt kapott. Palyavalasztokent a Budafoktol es a Kazincbarcikatol, ket ujonctol „nullara” kikapott, ellenben a Nyiregyhazat jo jatekkal szinte kiutotte.

SZOLNOKI MAV FC–ZALAEGERSZEGI TE FC (Szolnok, 18.00) A szolnokiak az elokelo hetedik helyen allnak, de palyavalasztokent eddig csupan egyszer nyertek – igaz, egyszer is kaptak ki. Klausz Laszlo, a ceglediek edzoje szerint meg van min javitaniuk: „Tudtuk, hogy az MTK milyen jatekerot kepvisel. Palyavalasztokent aprilis 9. ota veretlen, igaz, a legutobbi ket alkalombol egyszer sem tudott nyerni.

A Sopron az utolso elotti helyen all a bajnoksagban, meg nyeretlen, a legkevesebb golt szerezte az egesz mezonyben. A kazincbarcika ketsegtelenul az ideny eddigi meglepetescsapata, a Budaors elleni, tatabanyai botlastol eltekintve szenzaciosan szerepel – azt is beleertve „csak” nagyon jol. De ahhoz kepest, hogy az elso edzomerkozesunk volt, nem volt annyira rossz.” Idegenben a legutobbi harom meccsukon nem szereztek golt, igaz, Budafokon es Nyiregyhazan nem is kaptak.

Mint ismeretes, mult heten rendeztek a Magyar Kupa 6. fordulojanak (a tet a 64 koze jutas) azokat a merkozeseit, amelyeken az NB I-es gardak leptek palyara. Koszonjuk mindenkinek es nagyon orvendek, hogy vegre kimozdultunk a godorbol. A tovabbiakban is sokat kell dolgozunk es akkor nem maradnak el a tovabbi sikerek sem.” Aki akarja, ma meg megtalalja a Puskas Akademia kuldottjet. Ma delutan es este az NB II-es es az NB III-as gardak bizonyithatnak.

A kilencedik helyen allo viharsarki garda eppen kilenc hellyel elozi meg a Siofokot, amely ot pontjabol kettot a legutobbi ket forduloban szerzett, ket dontetlennel. Jovore szinten a soproni keretben szerepel a kapus Gelei Vince, szelso Gyurki Gergo, a vedekezo kozeppalyas Zelenyanszki Laszlo, valamint a rutinos belso vedo, Kovacs Gergo is. Egy vereseget kovetoen haromszor dontetlent jatszott, majd legutobb az MTK-tol ismet kiapott.

Vendegkent a mostani idenyben negy merkozesen egy pontot szerzett, amikor golt tudott rugni, nem is kapott ki. Palyavalasztokent vereseggel kezdett, de a Budaorsot es a Dorogot utana legyozte. Egesz heten azt sulykoltuk, hogy az energia, amit az edzesekre forditunk es a heten elvegzett munka, csak akkor fog kamatozni es ervenyesulni, ha ki tudjuk vinni a merkozesekre is.” A csabaiak orulhettek Balmazujvarosban – NB2.hu A csabaiak orulhettek Balmazujvarosban “A mai napon ezt megtettuk es ujra nagyon komoly egyseget es nagybetus csapatot alkottunk.

Ket golt szerzett, vegig veszelyesen jatszott es a szogleteibol rendre helyzetek alakultak ki. A tovabbjutas egy merkozesen dol el, dontetlen eseten hosszabbitas kovetkezik, ha akkor sincs dontes, kovetkeznek a tizenegyesek. Palyavalasztokent a szezon eddigi negy merkozesen csak a Mosonmagyarovar ellen tudtak nyerni, sot egyaltalan golt szerezni.

Ennek nagyok orulok, mert igy visszaigazolast nyert eddigi mondandom. A csapat ket rutinos jatekosa, a legmagasabb osztalyt is megjart Gyepes Gabor es Pal Andras latolgatta az eselyeket. A tavalyi csapatbol Heinrich Mark, Megyeri Gabor, Fazakas Geza, Sifter Tamas, Szabo Laszlo, Deme Imre, Kapacina Valer, Batizi-Pocsi Balazs es Zamostny Balazs, is elo szerzodessel rendelkezik. A mostani szezonban idegenben meg nem jatszott dontetlent.

Tobb labdarugo is alairta a kovetkezo szezonra szolo szerzodeset a Swietelsky-Soproni VSE egyuttesehez. A harmadik MTK-gol Korozman szerezte, 20 meterrol vagta a lec ala a labdat (3-0). Erdekesseg, hogy a dorogiaknak ez volt az idei szezonban az elso gyozelmuk. “A legfontosabb most az, hogy ket nap alatt helyre rakjuk a fejeket, mert a Soroksar elleni hasonlo meccs lesz, mint a dorogi volt.

Ugyanakkor kiemelendo: egyedul a Bekescsaba tudott eddig pontot elvenni az MTK-tol. Szombat este egy, mig vasarnap kilenc merkozest rendeznek a Merkantil Bank NB II 2.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *